Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Gledaj odmah na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Luka je potresen bratovim povratkom. Luka, naime, Sašu krivi za smrt svoje majke Silvije. Luka očevo nerazumijevanje i podršku Saši teško podnosi i sveti mu se tako što potajice spava s njegovom nevjenčanom suprugom Tamarom. Jelena strepi uz Sašu, svoju prvu ljubav, koji je i dalje u komi. Lola laže Jeleni da je Sašina djevojka, saznaje koje su moguće posljedice Sašine traume te se pokušava snaći na imanju Krpana i smisliti daljnji plan. Luka joj govori da je Saša ubojica.Paralelno, u Mirnoj gostioni odvija se proslava zbog dobivanja statusa grada. No, unatoč trudu Sašina najboljeg prijatelja Brune te vlasnika gostione i nekadašnjeg svećenika Mire, proslava propada. Ivan, Karlov poslovni partner i sponzor uništene proslave, misli da je Bruno kriv te očekuje povrat novaca. No, Miro shvaća da je Valentina kriva i odluči ju zaštititi otplaćujući "dug" za uništeni vatromet.Julija je sumnjičava prema Ani (Loli) i govori Karlu da trebaju biti oprezni s njom, a Tamara u Aninoj sobi pronalazi zaručnički prsten i obitelj posumnja da su Ana i Saša zaručeni. Goran saznaje da bogata Marija odlazi iz mjesta te odlučuje provaliti u njezinu sada praznu vilu, ne bi li se tamo sakrio s ranjenim bratom.
Policija pretresa Lolinu kuću, što Lolina majka Nada vidi i zabrine se.Marija stiže u Knežev dol prestrašena za sina. U bolnici zatiče Karla i Anu/Lolu koji su uz Sašu koji je i dalje u komi. Lola je u strahu da će ju Marija raskrinkati.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Novu dramsku serije 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka u 20:15 na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.