Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Nakon sprovoda Ante Brkljače,sprema se proslava sv. Dizma i natjecanje za najbolji kolač. Spomenka ne želi da Ivanka pobijedi te se prijavljuje na natjecanje, a njen kolač će zapravo napraviti Ankica. Zoki se pokušava postaviti pred Jurom kao šef, ali mijenja taktiku i plaća Juri da ga sluša.

Jure je frustriran jer još uvijek ne zna tko mu je otac, a sve se zakomplicira kada slučajno zalije Boženu koja slučajno uništi fresku sv. Dizma.
Dugi i Žana muljaju da idu na izlet, a zapravo idu isplanirati pljačku. Dugog iznenadi kada shvati da Žana želi da opljačkaju Crnog, a i da im pri pljački treba Željkova pomoć.

Željko koristi situaciju što ostaje sam s Anđelom, ljubi je kako bi se domogao ključa od lisica, ali Anđela razotkrije njegovu prevaru. Željko ipak bježi s Anđelom. Gabrijel misli da će se uskoro domoći para od Ilije, ali je u opasnosti od novinara koji će biti na fešti pa angažira Nina da mu pomogne.
 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Novu sezonu serije "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju