Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Trkulja traži smještaj u Dizmovu što načuje baba Beba i odmah vidi priliku za zaradu te Spomenki preotima gosta. Stavlja Trkulju u Željkovu sobu. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije:

Pero traži Daliborovu pomoć da ostvari svoj grafit. Pero želi biti prikazan kao anđeosko biće. No, u naumu ih spriječi Željko koji se osokolio u ulozi šefa policije te su Pero i Dalibor primorani prefarbati sve grafite u Dizmovu. Jure kreće u skupljanje potpisa za svoju kandidaturu za načelnika općine.

Božena i Mile u zajedničkoj akciji pokušavaju dokazati da je Ljubo nevin. Božena se lažno predstavlja kao šefica stanice i dolazi do nalaza Jadrankine obdukcije. Stiže faks no Božena je prisiljena skrivati se od Željka, ipak, na kraju otkriva istinu da je Ljubo nevin. Nakon što Božena i Mile uvjere i Željka u to, Željko sebi prisvaja oslobođenje Ljube, ali on ne želi iz zatvora.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Seriju pratite prije emitiranja na televiziji na Nova Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju