Nije li preslatka?

Gledaj na NOVA PLUS

U hit seriji Ambasadorova kći gledatelji će svjedočiti pokušajima ambasadorove kćeri, predivne Nare (Neslihan Atagül Doğulu) i mladog Sandžara (Engina Akyureka) da pronađu snagu u sebi kako bi napokon, nakon mnogo godina razdvojenosti, pobijedili životne okolnosti i pronašli put jedno do drugoga. Njihova mladenačka ljubav naprasno je bila prekinuta, ali je ostavila neraskidiv trag - prekrasnu djevojčicu Melek čiji lik nam tumači mlada, ali iznimno talentirana turska glumica Beren Gençalp.

Beren je rođena 29. rujna 2009. godine u Istanbulu. Iako joj je tek 11 godina, može se pohvaliti zavidnom glumačkom karijerom i simpatijama publike koju ne uspijeva ostaviti ravnodušnom.


Na instagram profilu Beren često zna podijeliti sa svojim pratiteljima fotografije sa snimanja uspješnice Ambasadorova kći, ali i zanimljivosti iz svakodnevnog života. Posebnu pozornost publike izazvale su fotografije s kolegicom sa seta Neslihan Atagül koja je utjelovila njezinu majku Nare.

 

 

Najzanimljivije trenutke prvog tjedna serije pogledajte u galeriji:

Novu tursku seriju "Ambasadorova kći" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.