pratite nas na

 

Pretraživanje

Tražili ste: blažević (22)

Nad lipom 35, 12.-16. listopada

, Zabavni

Danas će sve prisutne u lokalu 'Jel' me netko tražio?', ali i one pred malim ekranima, razveseliti nastup legendarnog Ive Amulića!

inMagazin, 5. siječnja

, InMagazin

Legenda domaćeg nogometa Ćiro Blažević godinu je započeo novim planovima u trenerskoj karijeri i otkrio nam na čijem terenu namjerava provesti posljednje dane kao trener.

inMagazin vikend, 2. studenog

, InMagazin

Odmah na početku emisije inMagazin donosi ekskluzivne kadrove iz novog videospota Tonyja Cetinskog za pjesmu 'Krik'. Popularni se pjevač ovog puta sam uhvatio redateljske palice, a od velike mu je pomoći bila njegova bolja polovica, supruga Dubravka.

inMagazin, 12. lipnja

, InMagazin

Na dan otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva i prve utakmice Hrvatska – Brazil, ekipa inMagazina upitala je brojne poznate Hrvate za prognozu rezultata.

inMagazin vikend, 29. rujna

, InMagazin

Ekipa inMagazina upravo se vratila iz grada zaljubljenih i donosi priču s pariškog Tjedna mode.

Ne propustite večerašnji 'Red Carpet'

, Red Carpet

Ćiro Blažević je ekipi Red Carpeta otkrio najveću ovotjednu laž koju je podvalio medijima i priča o raskošnom životu, svađama i životnim borbama.

Petko ugostio Ćiru!

, InMagazin

Ovotjedno izdanje rubrike 'Petkom s Petkom' u In Magazinu pokazat će da legendarni trener Ćiro Blažević ima još štošta pokazati.

RC: Što nam je poručio Siniša Vuco!

, Red Carpet

Siniša Vuco prekinuo je medijsku šutnju. Priznao nam je da se u međuvremenu borio protiv robota, napisao puno pjesama za novi album i u bend uveo dvije atraktivne pjevačice!

X