pratite nas na

 

Pretraživanje

Tražili ste: barišić (32)

Provjereno: Slavlje povodom 400. emisije

, Zanimljivosti

Emisija „Provjereno“, koja već više od deset godina svojim radom utječe na razne promjene u društvu, danas, 17. studenog gledateljima donosi svoju 400. emisiju

Priče koje su obilježile devetu sezonu emisije Provjereno

, Zanimljivosti

Priče i sudbine ljudi koji su preko noći postali heroji nacije, priče koje su ujedinile Hrvatsku, kao i one koje zbog koje su ispravljene društvene nepravde i pobjeđivali sustavi, samo su vjetar u leđa ovoj hrabroj i odvažnoj ekipi novinara.

Vrata do vrata

, Domaći

Krešo (Hrvoje Barišić) je naizgled pravi susjed, a o tome svjedoči činjenica da je spreman odmah uskočiti u pomoć novom stanaru u zgradi, Željku (Borko Perić).

Nova sezona Provjerenog!

, Informativni

Provjereno nastavlja mijenjati društvo na bolje - Neustrašiva i uporna ekipa emisije Provjereno Nove TV vraća se na male ekrane.

Osječka ekipa je pod sretnom zvijezdom!

, Pod sretnom zvijezdom

Nema dobre serije bez Slavonaca, recept je koji možemo primijeniti na domaću uspješnicu „Pod sretnom zvijezdom“. Stoga, vrijeme je da upoznate osječki glumački trojac!

Poljubac Tonke i Adama

, Pod sretnom zvijezdom

Radnju u seriji ‘Pod sretnom zvijezdom’ sutra dodatno će začiniti jedan poljubac! Adam konačno će skupiti hrabrosti da poljubi prelijepu vrckastu Tonku!

Pronađite i Vi, svoju sretnu zvijezdu!

, Pod sretnom zvijezdom

Sigurni smo da jučer niste propustili prvu epizodu serije 'Pod sretnom zvijezdom'! Povodom početka serije pripremili smo Vam kratki vodič kroz seriju!

X