pratite nas na

 

Pretraživanje

Tražili ste: Masterchef 2016 (466)

ANALIZA ODGOVORA HDZ-a Na neka ista pitanja, danas daju drugačiji odgovor

, Zanimljivosti

Bili su dio vladajuće koalicije, s MOST-om kreirali i vodili Vladu, a potom ju sami srušili. Na ove izvanredne izbore HDZ izlazi pod drugačijim okolnostima. Promijenili su predsjednika stranke, dijelom i program. Koliko su promijenili stavove od prošlogodišnjih izbora donosimo analizom njihovih odgovora iz naše aplikacije Gdje sam 2016.

STRANKE UNUTAR NARODNE KOALICIJE Iako partneri, u nekim se temama potpuno razlikuju

, Zanimljivosti

Da SDP sa svojim koalicijskim partnerima razmišlja drugačije svima je znano. Tako je bilo i dok su kao koalicija činili Vladu. Sada se ekipi priključio HSS, dojučerašnji partner HDZ-a. Sve su stranke pojedinačno odgovorile na pitanja iz naše aplikacije Gdje sam 2016., a mi za vas analiziramo koliko su zapravo partneri slični i u kojim temama se najviše razilaze.

MOST u manje od godinu dana promijenio stavove oko nekih pitanja

, Zanimljivosti

MOST se na prošlim izborima nametnuo kao treća opcija. S HDZ-om su sastavili Vladu koja je uz niz trzavica i neslaganja trajala sveg apola godine. Opet idu na izbore i uvjeravaju građane da su najbolji izbor. Kao i ostali odgovorili su pitanja iz naše aplikacije Gdje sam 2016, a vama donosimo analizu odgovora.

X