pratite nas na

 

Pretraživanje

Tražili ste: Masterchef 2016 (466)

Farma je najgledaniji reality show u 2016.

, Zanimljivosti

Najgledaniji reality show, petu sezonu Farme u prosjeku je pratilo gotovo 570.000 gledatelja, a emisija u prosjeku ostvarila 33,1 posto udjela u gledanosti (SHR).

Novogodišnji obračun Mirka Cro Copa na Novoj TV

, Zanimljivosti

U četvrtak navečer 29.12. s početkom u 22 sata i 30 minuta gledatelji Nove TV moći će pogledati borbu Mirka Cro Copa Filipovića protiv Muhhameda Lawala u sklopu Rizin Fighting World GP 2016. 2nd Round.

Novogodišnji program Nove TV i Dome TV

, Zanimljivosti

Nova TV i Doma TV tradicionalno donose raznolik zabavni program uz kojeg će gledatelji imati priliku opustiti se tijekom cijelog novogodišnjeg vikenda. Od zvučnih filmskih naslova poput trilogije 'Gospodara prstenova', 'Heroja ulice' i TV premijere 'Štrumpfova 2' do novogodišnje zabavne emisije 'I godina nova 2017.' koja će humorom i dobrom glazbom unijeti odličnu atmosferu u domove gledatelja, cijela obitelj moći će pronaći ponešto za sebe te uz bogat program ući u novu, 2017. godinu.

Emisija 'Zdravlje na kvadrat' ugostila Anu Gruicu

, Zanimljivosti

Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' ovoga je tjedna ugostila glumicu Anu Gruicu! Ova splitska glumica pobornica je zdravog načina života te ističe da to podrazumijeva neprestan rad na sebi, izvana i iznutra.

NovaTV nagrađuje jednog finalistu startup natjecanja Zagreb Connect

, Zanimljivosti

Najjača medijska kuća u Hrvatskoj Nova TV prepoznaje i podržava inovativne i kreativne projekte stoga je sklopila partnerstvo s udrugom Crane i sudjeluje u najvećoj investicijskoj i startup konferenciji u Hrvatskoj, EBAN Winter University 2016.

Nova TV osvojila nagradu za 'digitalca' godine

, Zanimljivosti

Maja Blumenšajn, voditeljica digitalnog marketinga Nove TV, u samo 6 mjeseci rukovođenja digitalnim marketingom ostvarila je izuzetne rezultate koji su joj osigurali nagradu SomoBorac za najboljeg digitalca na WMF 2016.

X