pratite nas na

 

Pretraživanje

Tražili ste: Masterchef 2016 (466)

I godina Nova 2016.

, Zanimljivosti

Dočekajte Novu godinu uz najbolju zabavu na Novoj TV!

Bogat blagdanski program Nove TV i Doma TV-a

, Zanimljivosti

Najgledaniji televizijski nacionalni kanal Nova TV i najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV i ove godine donosi bogat zabavni božićni i novogodišnji program.

Nova TV proslavila 15 uspješnih godina

, Novosti

Nova TV, najgledanija televizija u Hrvatskoj, proslavila je s partnerima i gostima uspješnih 15 godina rada. Više od 500 uzvanika imalo je priliku premijerno vidjeti izgled novog Dnevnika Nove TV, koji već šestu godinu ponosno nosi titulu najgledanije informativne emisije u zemlji.

Celebrity MasterChef, 5. rujna

, Zabavno-glazbeni show

U posljednjoj epizodi Celebrity MasterChefa gledat ćemo dugo očekivano finale sezone. Dvoje najboljih amaterskih celebrity kuhara ukrstit će svoje kuhače i boriti se ´do kraja´ za primamljivu titulu i veliki cilj.

Celebrity MasterChef, 29. - 30. kolovoza

, Zabavno-glazbeni show

Uzbudljiva 21. epizoda donosi prvi ovosezonski Gastroduel i odabir timova, a mjesto kulinarskog okršaja neće biti MasterChef kuhinja, već profesionalna kuhinja jednog od najboljih hrvatskih restorana.

Celebrity MasterChef, 22. - 23. kolovoza

, Zabavno-glazbeni show

Devetnaesta epizoda prikazat će nam kulinarske zgode i nezgode poznatih lica iz javnog života u još jednom Testu kreativnosti.

Lud, zbunjen, normalan, 15. - 16. kolovoza

, Lud, zbunjen, normalan

Izetova dokoličarska večer će prekinuti uspaničeni Šukrija. Shvatio je da ga Fadila hoće ubiti i traži od Izeta da mu pomogne spasiti glavu.

Celebrity MasterChef, 15. - 16. kolovoza

, Zabavno-glazbeni show

Uzbudljiva osamnaesta epizoda donosi nam drugi izazov u polufinalu Celebrity MasterChefa. Poznata lica iz javnog života u novoj će se emisiji naći pred izazovom ´Završi to jelo!´ s kakvim se ove sezone još nisu susreli u showu.

Lud, zbunjen, normalan, 8. - 9. kolovoza

, Lud, zbunjen, normalan

Čombe i Refko imaju genijalnu ideju kako da podignu slušanost radio stanice 'Akord'. Nagovaraju Faruka da im dopusti emitiranje nove emisije koja će se zvati 'Bezlični razgovori' i u kojoj će oni ugostiti zanimljive goste iz raznih sfera javnog života.

Celebrity MasterChef, 8. - 9. kolovoza

, Zabavno-glazbeni show

U uzbudljivoj 16. epizodi saznat ćemo tko će biti posljednja dva polufinalista u najpoznatijoj hrvatskoj kuhinji. Filip, Ranko i Nives naći će se pred dvije stepenice koje će ih odvesti još bliže primamljivoj tituli prvog Celebrity MasterChefa.

Celebrity MasterChef, 1. - 2. kolovoza

, Zabavno-glazbeni show

Ova emisija donosi nam treću skupinu četvrtfinalista u MasterChef kuhinji. Poznata lica iz javnog života u ovoj epizodi susrest će se s Kutijom iznenađenja.

Celebrity MasterChef, 25. - 26. srpnja

, Zabavno-glazbeni show

Jedanaesta epizoda donosi nam sljedeću celebrity trojku koja će se boriti kako bi došla što bliže Superfinalu i tituli prvog celebrity MasteChefa.

Celebrity MasterChef, 18. - 19. srpnja

, Zabavno-glazbeni show

U devetoj epizodi igra će se početi zaoštravati, a finale će postajati sve bliže i bliže. Kandidati se sad nalaze u četvrtfinalnom tjednu i podijeljeni su u posve različite skupine od prethodnih, a svaka skupina broji po tri člana.

X