pratite nas na

 

Pretraživanje

Tražili ste: Celebrity MasterChef Hrvatska (807)

inMagazin vikend, 24. svibnja

, InMagazin

Ekipa inMagazina donosi izvještaj s najvažnijeg filmskog festivala, onog u Cannesu . Tko je bio, tko je protestirao, a tko se samo zabavljao, pogledajte u emisiji.

Dila

, Serijski

PON - PET 20.05

Tamara Ecclestone ekskluzivno za inMagazin

, InMagazin

''Hrvatska je velik dio mog života. Moja majka priča hrvatski Sophiji, pa se nadam da će i ona naučiti hrvatski.'' Ne propustite intervju ovog petka, 23. svibnja u inMagazinu!

Celebrity Masterchef, 25. svibnja

, Domaći

U uzbudljivoj predzadnjoj epizodi gledat ćemo kulinarske okršaje posljednja tri celebrity kuhara. Do primamljivog finala, laskave titule i prekrasne humanitarne nagrade bit će samo još jedna stepenica, ali mjesta u finalnoj borbi bit će samo za dva lica iz javnog života.

Celebrity Masterchef, 23. svibnja

, Zabavno-glazbeni show

Uzbudljiva 21. epizoda donosi prvi ovosezonski Gastroduel i odabir timova, a mjesto kulinarskog okršaja neće biti MasterChef kuhinja, već profesionalna kuhinja jednog od najboljih hrvatskih restorana.

inMagazin, 12. svibnja

, InMagazin

Ekipa inMagazina uputila se u noćnu patrolu dalmatinske metropole, tijekom koje su posjetili koncerte Dražena Zečića, Maje Šuput, grupe Silente i mistični party na kojem su zajedno tulumarile Jelena Rozga, Aleksandra Dojčinović, Anamarija Asasnović i Ana Čagalj.

Celebrity Masterchef, 23. svibnja

, Zabavno-glazbeni show

Uzbudljiva 21. epizoda donosi prvi ovosezonski Gastroduel i odabir timova, a mjesto kulinarskog okršaja neće biti MasterChef kuhinja, već profesionalna kuhinja jednog od najboljih hrvatskih restorana.

Nova TV grupa i dalje ostvaruje izvrsne rezultate gledanosti

, Novosti

Nova TV grupa svojim rezultatima u travnju još jednom potvrđuje vodeću poziciju na tržištu. Naime, Nova TV grupa ostvarila je čak 29,4% udjela u gledanosti u cijelom danu te 38,1% u udarnom terminu. Nova TV najgledaniji je kanal, a Doma TV je najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji.

inMagazin, 8. svibnja

, InMagazin

Majčin dan - druga nedjelja u svibnju, tradicionalno je rezervirana za majke. Koje su savjete dobili od majke i koliko im u životu znači, povodom Majčinog dana otkrivaju poznati Hrvati.

Luka Nižetić upao na svadbu i iznenadio mladence

, InMagazin

Ovotjedno iznenađenje rubrike 'Petkom s Petkom' događa se u svatovima. Naime, na poziv vjenčane kume Ana Šimić voditelj Dalibor Petko doveo je mladencima Marini i Dinku pjevača koji izvodi njihovu omiljenu pjesmu.

Celebrity Masterchef, 16. svibnja

, Ostalo

Devetnaesta epizoda prikazat će nam kulinarske zgode i nezgode poznatih lica iz javnog života u još jednom Testu kreativnosti.

inMagazin, 29. travnja

, InMagazin

inMagazin donosi ekskluzivnu ispovijest Anđe Marić, bivše kandidatkinje Celebrity Masterchefa, koja je ekipi inMagazina povjerila nedavni veliki događaj iz njezinog života.

Celebrity Masterchef, 9. svibnja

, Domaći

Sedamnaestom epizodom započet će polufinalni tjedan u MasterChefu. Natjecatelji će se u novoj emisiji naći pred novom Kutijom iznenađenja, ali kako to uvijek biva u najpoznatijoj reality kuhinji, ova će Kutija biti ponešto različita od ostalih.

inMagazin, 28. travnja

, InMagazin

Ekipa inMagazina otkriva vole li se poznati šaliti na vlastiti ili tuđi račun.

Celebrity MasterChef, 27. travnja

, Novosti

Uzbudljiva 14. epizoda donosi dva velika izazova s kojima će se suočiti celebirty kandidatkinje Nada, Irina i Sanja. Prvi izazov koji će biti pred njima bit će Test osjetila.

Celebrity MasterChef, 25. travnja

, Zabavno-glazbeni show

Trinaesta emisija donosi nove kulinarske dogodovštine treće skupine četvrtfinalistica u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji. Kuhača će se primiti tri vrhunske kuharice iz javnog života: Irina Čulinović, Nada Rocco i Sanja Vejnović.

X