pratite nas na

 

Najbolje godine

Dnevnik Nove TV

Informativni program

Najgledanija središnja informativna emisija u zemlji gledateljima svake večeri donosi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta.

Rođenje zmaja

Igrani film

AKCIJA - Postavljen u okviru šezdesetih godina San Francisca, 'Rođenje zmaja' je moderni film nastao po uzoru na klasične filmove po kojima je Bruce Lee poznat.

Teški zločini

Serija

Hvaljena kriminalistička serija 'Teški zločini' triput je zaredom proglašena jednom od najboljih TV serija na američkim kabelskim kanalima.

Pleme Monchhichi

Animirana serija

Monchhichi je zajednica hrabrih i slatkih prijatelja čija je misija u životu djelovati kao čuvari spavanja, stvarajući snove za djecu širom svijeta.

Legende sutrašnjice

Serija

Nova TV donosi novu zanimljivu akcijsku seriju autora serija The Flash i Arrow, 'Legende sutrašnjice' u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj.

IN magazin

Domaća produkcija

Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo od početka 2009., a nastaje pod uredničkom palicom...

Zauvijek susjedi

Domaća produkcija

Radnja ovog urnebesnog sitcoma vrti se oko dva para i njihove djece, ženskara ‘Grofa’, budalastog umirovljenika zvanog Koma i tri mlade vrlo seksipilne...

Princ

Igrani film

AKCIJA- Nakon otmice kćeri sve se počinje mijenjati za umirovljenog ubojicu koji se, kako bi riješio ovaj slučaj mora vratiti u život kojega se davnih godina...

Ženim sina?

Reality

Emisija koja će zabaviti gledatelje, a sudionicima pomoći da nađu svoju srodnu dušu koja je draga njihovoj majci.

Pod suncem Toskane

Igrani film

ROMANTIČNA KOMEDIJA - Frances Mayes (Diane Lane) je 35-godišnja spisateljica iz San Francisca čiji savršeni život odjednom skrene u neželjenom pravcu.

Kineska slagalica

Igrani film

ROMANTIČNA KOMEDIJA - Četrdesetogodišnjem Xavieru (Romain Duris) život kao da nije dovoljno kompliciran sam po sebi.

Auto patrola

Animirana serija

Policijski Auto Mat i Vatrogasno Vozilo Frank, članovi su Auto Patrole, oni pomažu svim autima i kamionima u nevolji!

Robocar Poli

Animirana serija

'Robocar Poli' animirana je serija o neustrašivom spasilačkome timu kojemu je glavna misija zaštititi Brum-Grad od različitih nezgoda i opasnosti.

Informer

Domaća produkcija

Nova TV predstavlja novu zanimljivu emisiju koja informira, propituje i analizira aktualne gospodarske teme.

Zdravlje na kvadrat

Domaća produkcija

Jedinstvena savjetodavna emisija "Zdravlje na kvadrat" donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekata...

Željna slobode

Igrani film

ROMANTIČNA KOMEDIJA - Anna Foster (Mandy Moore) je 18-godišnjakinja koja želi američki san: život, slobodu i potragu za srećom.

Zemlja: Novi početak

Igrani film

AKCIJA - Nakon što sa svojim brodom dožive nesreću, tinejdžer Kitai Raige (Jaden Smith) i njegov otac Cypher (Will Smith) ostaju zatočeni na Zemlji, planetu...

Iskupljenje

Igrani film

AKCIJA - Akcijski film 'Iskupljenje' je priča o bivšem specijalcu Joeyu Jonesu (Jason Statham), koji se našao na ulici bježeći od progona vojnog suda i uspinje...

Vatrena lisica

Igrani film

AKCIJA - Bivšem pilotu, koji je rastresena žrtva iz Vijetnama, naređeno je da se vrati u vojnu službu, ali pod tajnom misijom.

Tata u akciji 2

Igrani film

KOMEDIJA - Charlie Hinton (Cuba Gooding Jr .) i Phil Ryerson (Paul Rae) su očevi koji ne žele odustati od ljetnoga kampa unatoč teškim ekonomskim prilikama.

X