Zdravlje na kvadrat

Domaća produkcija

Anja Alavanja Romac

Voditeljica

Voditeljica dinamične i zabavne lifestyle emisije je Anja Alavanja Romac koja će gledatelje jednom tjedno voditi kroz niz različitih tema iz područja zdravlja.

Anja je voditeljica dugi niz godina, a već je od svoje osnovne škole glumila u reklamama i statirajući u filmovima i serijama, pa joj stoga filmski i televizijski  setovi nisu bili novost ni kada je postala dio prvog domaćeg reality showa Story Super Nova u kojem su se tražili voditelji. Odmah potom Anja je započela svoju karijeru kao voditeljica na Novoj TV, na kojoj je radila u nizu projekata (Story Supernova Music Talents, Europsko prvenstvo u Portugalu, Dan iz snova...) Potom odlazi na glazbenu televiziju CMC na kojoj je radila kao urednica i voditeljica. Poznata voditeljica je udana i ima dvoje djece; Ivor i Jakov (1,5 i 4 g.) kojima posvećuje sve svoje slobodno vrijeme.

O svojoj voditeljskoj ulozi u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'', Anja kaže: ''Nakon showbiza i sporta, raduje me rad na projektu koji obrađuje temu zdravlja. Naime, s godinama i proširenjem obitelji, sve više pažnje posvećujem zdravom načinu života. Redovito vježbam, pazim na ispravnu prehranu, puno i čitam o zdravlju; psihičkom i fizičkom, tako da me iznimno veseli rad na emisiji koja će na zanimljiv način gledatelje educirati o najvažnijoj mogućoj temi.''

Zanimljivosti

X