Ljubiteljica je prirode, zdravih navika, zdrave hrane, ali ima problem sa željezom u krvi.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Ostavlja to traga na njezin život. Uz to, muči je i problem sa želucem, a bilo je i problema s glasnicama. Kakvo je sad njezino zdravstveno stanje i ide li na redovite pretrage? Na ovo i još bezbroj pitanja u ovotjednom Zdravlju na kvadrat odgovorila nam je pjevačica Ivana Marić! 

Začepljeno uho, ili oba uha, mogu uzrokovati puno neugodnosti. Osim boli i nelagode, začepljenje može utjecati na sluh, pa tako može doći do nagluhosti i odjeka prilikom govora. O razlozima ovih stanja i kako si pomoći, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat! 

Kada govorimo o zdravlju, početak i ključ svega je dijagnostika. Upravo zato smo u ovotjednoj epizodi posjetili mjesto gdje počinje svaka dijagnostika - mikrobiološki laboratorij, i saznali pojedinosti o naizgled rutinskim pretragama. Reportažu pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat! 

Od karcinoma prostate u Hrvatskoj godišnje oboli oko 2800 osoba, a prema posljednjim podacima u 2021. godini umrlo je 805 osoba. Baš zbog toga, mišljenja smo da ova tema zaslužuje puno više pozornosti izvan jednog mjeseca, studenoga, kada se obilježava mjesec muškog zdravlja! Zbog toga u prosincu, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, ne propustite reportažu o karcinomu prostate.

Kako da nam zdrava prehrana ne predstavlja suvišan stres? Postoji li dobra i loša hrana? Imaju li slatkiši svoje mjesto u zdravoj prehrani? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!