U Zdravlju na kvadrat Zlatko Dalić: „Nisam više u stanju da sam potpuno fit. Imao sam ozljeda u nogometnoj karijeri i sada plaćam ceh.“ Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

11pitanja aktualnom izborniku Hrvatske nogomete reprezentacije!

Vremenasu frustrirajuća i mnogi ljude se boje. Covid, potresi, rat u Ukrajini,prijetnja nuklearnim oružjem, poskupljenja i pričeo nestašicama… Niz loših vijesti mogao bi se nastaviti. No tu ćemo stat te unovoj epizodi Zdravlja na kvadrat upitati psihijatra - kakvo nam je mentalnostanje nacije?

Što je zapravo imunitet, odnosnoimunosni sustav? Jeste li se ikada pitali kako zapravo radi Vaš imunosni sustavi kako se razvija? U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat, doznat ćete kako jeimunosni sustav složen i kako ga zaštititi.

Luk sasvim sigurnomože izmamiti suzu iz Vašeg oka i ostaviti neugodan zadah u Vašim ustima, nodefinitivno će opskrbiti organizam vrijednim nutrijentima. Kojim? Doznajte unovom izdanju Zdravlja na kvadrat!

Primjetili ste otekline, bolnost,crvenilo po nogama? Muči vas san zbog noćnih grčeva u nogama. Vidljive su vampovećane vene. Trenutak da zatražite pomoć liječnika! U novoj epizodi Zdravljana kvadrat govorimo o svim metodama liječenja vena po nogama.

Dugotoplo ljeto je iza nas. Miris mora i soli također. Sve se više okrećemobazenima. Upravo zato, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, slijedi brzinskaedukacija o zdravstvenoj ispravnosti bazenskih voda!