U Zdravlju na kvadrat glumac Vladimir Tintor: „Imao sam fazu kada sam se tješio hranom.“ Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Propalog biznismena Aljošu u seriji „Kumovi“ glumi Vladimir Tintor. Nećemo u ovotjednom Zdravlju na kvadrat o seriji naše TV kuće, ali hoćemo o zdravom i sportskom načinu života ovog glumca! Je li Vladimir doista sportski tip, što ga smiruje i daje duševni mir? Što voli jesti? Kako je izgubio kilograme? Kakvo mu je zdravlje i što mu je s koljenom? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja saznajte u ovotjednoj emisiji Zdravlja na kvadrat!

I kalendarski smo u jeseni. Temperature zraka padaju, lagano palimo grijanje, a jesen - kao i svaka jesen - umije donijeti neke bolesti. Najčešće viroze! Koje bolesti, uz viroze, prate jesen i što možete očekivati? Odgovore, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat ima liječnik Ino Protrka! 

Može li spolni odnos tijekom trudnoće ozlijediti dijete? Je li obavljanje velike nužde tijekom poroda normalno? Kada nestaju strije nakon poroda? Zašto rodilje često budu depresivne? U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat doznajte odgovore na pitanja koja se trudnice srame postaviti. 

Šum u uhu je stručni naziv za pojave zujanja u jednom ili u oba uha. Riječ je o subjektivnom ili objektivnom osjetu pojedinca. Zujanje u ušima može se javljati povremeno ili može predstavljati trajnu pojavu. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat doznat će te više informacija o ovoj pojavi! 

Nije teško naići na kritike i smeđe i bijele riže. Također i pohvale. Koja će vam riža biti na jelovniku ovisi samo o vama. Je li vam se ikad dogodila situacija kad u prodavaonici tražite ili jednu, ili drugu, ili rižu dugog zrna, ili gledate vrijeme njezinog kuhanja. I onda vam se stvori upitnik nad glavom – koju rižu odabrati? Sve o riži, u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat, ispričat će nam nutricionist Sebastijan Orlić! 

U ovotjednom Zdravlju na kvadrat jedna tema koja će vas, sigurni smo, zanimati. Govorit ćemo o soli! Koliko je dobro unositi soli u organizam na dan, a koliko je štetno? Koja je sol zdravija; kamena ili morska? Tražili smo odgovore!