Jeste li ikada razmišljali o količini raznih kemikalija kojima smo svakodnevno okruženi?

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Razni spojevi isparavaju iz naših parketa, kemikalijama čistimo prozore, tjeramo insekte, pa nerijetko i tijelo mažemo losionima neprovjerenog sastava. Mlada Zagrepčanka Tena odlučila je više truda uložiti u izradu vlastitih, prirodnih sredstava za čišćenje i njegu tijela. Koliko je za to potrebno truda, volje, znanja pa i novca, saznajte u emisiji Zdravlje na kvadrat. 

Radna mjesta u tvornicama poput čeličane, kotlovnice, kuhinje, ceste, bazena i plaže mjesta su na kojima može doći do toplinskog udara. On može nastupiti iznenada, ali i postepeno. Kako tada pomoći sebi ili osobi koja ga doživljava, otkrijte u emisiji.

Zimi nam je hladno, pa jedemo težu i kaloričnu hranu, a ljeti se to mijenja, pa prehranu okrenemo na lagane i manje obroke. Kako slagati ljetne jelovnike zna nutricionistica Vedrana Dučkić.

Ljetno sunce može biti neprijatelj koži na više načina. Osim što na njoj mogu nastati opekline, ona može biti i suha, ispucala te dehidrirana. U emisiji saznajte kako pravilno njegovati suhu kožu.