Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

U ovotjednoj epizodi Zdravlja na kvadrat gošća je radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić. Ne tako davno govorila je o problemima s hernijom diska, a onda i završila na operaciji. Kolike je bolove podnosila, kakva je sve iskustva prošla s ovom bolesti, kako ide oporavak nakon operacije? O svemu ovome, ali i više doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

 

Česta pojava, koju nekad i liječnici teško prepoznaju, jer misle da se radi o žgaravici. Jeste li čuli za laringofaringealni refluks? Ako niste, reportaža u ovotjednom Zdravlju na kvadrat je za Vas!

 

Spušteno stopalo kod djece i problematika stopala u dječjoj dobi, jedni su od najčešćih razloga s kojima djeca dolaze u ortopedske ambulante. Roditelji se pitaju kada je potrebno napraviti prvi pregled i kada je zabrinutost opravdana, a kada ne? Odgovore pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

 

Vodene kozice ili varičele su vrlo zarazna, najčešće dječja bolest. Iako u najvećem broju slučajeva vodene kozice prođu bez komplikacija, vrlo su neugodne zbog svrbeža. Istina je kako djeca lakše podnose ovu bolest. Koje sve komplikacije mogu nastati zbog vodenih kozica, pogledajte u ovotjednom izdanju Zdravlju na kvadrat.

 

Svaka beba koja nosi pelene sklona je pelenskom osipu. Bebina guza je crvena i upaljena, s oteklinama u području pelena. Budući da Vam beba ne može riječima reći što nije u redu, može izraziti svoju nelagodu, recimo kroz plač. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat saznajte - što uzrokuje pelenski osip?

 

Odabrati sunčane naočale znači odabrati one koje će najbolje istaknuti Vaš modni izričaj, ali i koje će Vas čuvati od štetnih sunčevih zraka. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorimo o naočalama koje možete koristiti kao sunčane, ali i u zatvorenim prostorima!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju