Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Lupus. Mnogi su za njega čuli, ali tek rijetki znaju o kakvoj je teškoj bolesti riječ. Većini je poznato da se radi o autoimunoj bolesti, a nešto više o njoj, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, govorit će liječnik Branimir Anić, voditelj Referentnog centra za Lupus.

 


Skolioza je najčešća deformacija kralježnice koja pogađa oko 12 milijuna ljudi u Europi. Od nje boluju, i djeca, i mladi ali i starije osobe. Svatko tko živi s ovim deformitetom reći će Vam da je život sa skoliozom život s konstantnim osjećajem boli. Više o skoliozi doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!


Kada govorimo o tumorima - pravila nema. Pogađaju sve dobne skupine i oba spola. Dijagnoza tumorske bolesti za oboljele je teška bez obzira na kojem se mjestu tumor pojavio. Jedna od tema ovotjednog Zdravlja na kvadrat je i tumor mozga.

 


Jeste li čuli za svjetlosnu terapiju? Može se koristiti u tretmanu i prevenciji širokog spektra medicinskih indikacija poput boli, reumatologije, sportskih ozljeda, dermatoloških poremećaja... Niz je dug! Kako u liječenju pomaže i djeluje svjetlosna terapija, pogledajte u novom izdanju Zdravlja na kvadrat!

 


Iz dana u dan sve je veći broj znanstvenih dokaza o povoljnom učinku probiotika na zdravlje. Što su probiotici i kako oni djeluju? Koja je količina probiotika dovoljna? Odgovore na ova, ali i druga pitanja o probioticima, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!


Puno je javnih osoba prošlo kroz Zdravlje na kvadrat, a u ovoj se epizodi prisjetite nekih od njih. Pogledajte najzanimljivije detalje i priče o zdravlju, sportu, stilu života, i prehrani 11 javnih osoba!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju