Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Dva momka, kršna i jaka, a dobri, rekli bi u narodu „k'o kruh!“ Donese sreću hrvatskom puku igrajući na parketu. Iza njih su vrhunski rezultati, a oni su skromni, druželjubivi, duhoviti, puni šale i uvijek spremni na razgovor! Ispred kamera Zdravlja na kvadrat bili su rukometaši Hrvatske rukometne reprezentacije Jakov Gojun i Ivan Čupić.

Odavno znamo da morska voda iscjeljuje, revalitizira organizam i osnažuje zdravlje, a njezina blagotvorna svojstva kroz inovativnu tehnologiju unapređuju se godinama na korist čovjeka. U Zdravlju na kvadrat pogledajte kako?



Duga, sjajna i jaka kosa oduvijek je bila simbol ženstvenosti i zdravlja. Kakva će Vam kosa biti ovisi o genetici, spolu, temperaturi, dobi, ali i načinima kojima kosu održavate. Mnogi će se zabrinuti kada primjete da im dio kose, ili većina ispada. Može li se tomu stati na kraj, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!



Kiselo zelje koje je dugo slovilo kao hrana siromaha, nevjerojatno je zdrava namirnica. Kako smo ovih dana u potrazi za namirnicama koje će nam podići imunitet, jedna od takvih, koja nas puni vitaminima jest kiselo zelje. Da su doista, brojni razlozi da svoju svakodnevnu prehranu obogatimo jelima na bazi kiselog zelja pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!



Od pojave Covida-19, tema cijepljenja, posljednjih godina, ne silazi s dnevnog reda. Cijepiti se, ili ne, vodile su se, ali i danas se vode žustre rasprave. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat govorit ćemo, općenito, o dobrobiti cjepiva, zbog kojih smo iskorijenili neke bolesti u našem društvu te smanjili smrtnost!



Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju