Više doznajte u ovotjednoj emisiji

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Dario Zurovec je rođen 1986. godine i jedan je od najmlađih gradonačelnika u Hrvatskoj! Totalno je atipičan političar. Ne onakav kakve smo navikli gledati svakoga dana. Ljubav su mu, uz obitelj - priroda, i naravno sport. Uz to i ples, pa ćemo ga tako gledati u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat pogledajte sportsko - plesne minute s gradonačelnikom Svete Nedelje!

U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat govorit ćemo o akupunkturi. To je jedna od metoda liječenja u tradicionalnoj kineskoj medicini, koja se provodi ubadanjem tankih igala u određene točke na koži. Prema mišljenju Svjetske zdravstvene organizacije akupunktura je jednostavna, sigurna, učinkovita, znanstveno dokazana metoda liječenja.

Parkinsonova bolest! Kada govorimo o njoj, pogođeni su i muškarci i žene. Učestalost bolesti je značajno veća u grupi ljudi iznad 50. godine života, iako postoji alarmirajući porast pacijenata mlađe dobi. 1817. godine bolest je opisao engleski liječnik James Parkinson, i naziva ju drhtajuća paraliza. O simptomima i liječenju ove bolesti govorimo u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

U ovoj ćemo epizodi Zdravlja na kvadrat govoriti i o dijetama i gubitku kilograma. Nismo oni koji će reći da je to brzo i jednostavno. Dapače! Reći ćemo puno toga što Vam se možda i neće dopasti, a naš će Vam sugovornik otkriti kako, zaista, kvalitetno i dugoročno izgubiti masne naslage?

Legioneloza ili legionarska bolest se ne pojavljuje često, ali je vrlo teška infekcija slična upali pluća. O samoj težini bolesti dovoljno govori podatak da je uz liječenje, ishod neizvjestan i nerijetko završava tragično! Kako se obolijeva od ove bolesti, je li zarazna? Odgovore potražite u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju