Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Kao mali je bio sramežljiv, a onda je zapjevao u školskom bendu i sve se promijenilo. Trema je nestala, on je odrastao i zaludio mnoga ženska srca. U slobodno vrijeme voli rekreaciju, sport, planinarenje i bicikliranje, ali i trčanje sa svojim psom. Uz to i kuha egzotična i nesvakidašnja jela. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat gledamo pjevača grupe Pravila Igre Ivana Penezića!




Jedna od bolesti modernog čovjeka svakako je bolest kralježnice. Gotovo da nema čovjeka koji tijekom života nije osjetio ili će osjetiti bolove u nekom dijelu kralježnice. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorimo o operacijama stabilizacije kralježnice!




Samo u Zagrebačkoj županiji, u prvi razred osnovne škole upisat će se oko tri tisuće djece. Ono što roditelje uskoro očekuje su obvezni liječnički pregledi kako bi mogli dijete upisati u školu. Koji su rokovi i što sve trebate odraditi sa svojim budućim školarcem? Informacije doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!




Jeste li čuli za svjetlosnu terapiju? Može se koristiti u tretmanu i prevenciji širokog spektra medicinskih indikacija poput boli, reumatologije, sportskih ozljeda, dermatoloških poremećaja.... Niz je dug! U ovotjednom Zdravlju na kvadrat doznajte više o svjetlosnoj terapiji!
Kako rasvjeta u pojedinoj prostoriji djeluje na naš vid? Kako pravilno usmjeriti svjetlo? Koje je svjetlo dobro imati u kuhinji, a koje u spavaonici? Je li dobro TV noću gledati bez svjetla? Odgovore pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!




Mnogima se ove zime nije posrećilo. Koliko je samo Vas imalo virozu, i to po nekoliko puta, onda i gripu, upalu sinusa, neku respiratornu infekciju, streptokok? U cijeloj priči imunosni sustav je oslabljen i trpi. Kako ga oporaviti što prije pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!
 


 

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju