Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Zbog čega je napravio sve operacije na sebi? Hoće li još nešto mijenjati? Je li morao zbog promjene izgleda mijenjati osobnu iskaznicu? Koliko ga dotiču komentari ljudi? Je li sad zadovoljan svojim izgledom? Čega se plaši? Nikad iskreniji Neven Ciganović, dao je odgovore našem Daliboru Bosančiću, uredniku i voditelju Zdravlja na kvadrat!



Poznata je uzrečica moj nos moj ponos! No što kada Vaš ponos ne funkcionira? Šalu na stranu. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat donosimo ozbiljnu priču. Govorit ćemo o nosnim polipima, neugodnim izraslinama u nosu zbog kojih možemo čak izgubiti i osjet mirisa. 



Iznenadio bi Vas broj ljudi koji se bore se sa znojnim stopalima i neobično jakim mirisom stopala. Skidanje cipela u društvu, na primjer, može biti vrlo neugodna situacija. Što je razlog lošeg mirisa stopala? U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat priča koja će Vas, sigurno, zanimati! 



Predsjednica Koordinacije hrvatske obiteljske medicine Nataša Ban Toskić komentirala je za Zdravlje na kvadrat stanje u primarnoj zdravstvenoj zaštiti. Osvrnula se i na novu reformu zdravstva. Što misli o potezima ministra zdravstva Beroša, pogledajte ovog vikenda! 



Što je sanitarna iskaznica, a što higijenski minimum? Komu je što potrebno i tko treba što polagati ili obnavljati? I dok radnici muku muče s ovim pitanjima, djelatnici Zavoda za javno zdravstvo muku muče sa sve većim brojem radne snage koja dolazi u Hrvatsku, a s kojima se ne uspijevaju sporazumjeti. Zbog čega? Pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!



Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju