Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Lucija Lu Jakelić vrhunska je mlada kantautorica i glazbenica iz Đurđevca, a mnogi je pamte i po odličnim transformacijama popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato. Kakva je privatno, kuha li i koliko skrbi o svom zdravlju, doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Odabrati sunčane naočale znači odabrati one koje će najbolje istaknuti vaš modni izričaj, ali i čuvati od sunčevih zraka. U ovotjednom izdanju Zdravlja na kvadrat doznajte koje naočale možete koristiti i u zatvorenim prostorijama jer štite od plavo - ljubičastih svjetlosti koje nisu dobre za vid!

Neuromuskularne bolesti utječu na živce koji upravljaju mišićima i živce koji prenose senzorne informacije natrag u mozak. Koji su simptomi neuromuskularnih poremećaja i kako se ove bolesti liječe, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat odgovore ima liječnica Antonija Krstačić!

Najbolju prevenciju za očuvanje oralnog zdravlja čine zdrave navike – pranje zubi i održavanje oralne higijene! No, ovdje većina ljudi „šteka“. Prema poražavajućoj statistici, pojedinci peru zube svaki peti dan. A što ako ostanete bez većine zubi? Odgovore doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

Upis djece u osnovnu školu aktualna je tema. Po rođenju roditelji odabiru liječnika pedijatra za svoje dijete. No, jeste li znali da s polaskom u školu dijete dobiva i svog liječnika školske medicine? Što oni rade, za što su zaduženi i zbog čega im se možete obratiti doznajte u jednoj od reportaža u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Osim što svježe voće i povrće znači i rjeđi posjet liječniku, postoji još niz namirnica kojima možete sačuvati svoje zdravlje ili ga poboljšati. Dobra i zdrava prehrana može djelovati na prevenciju bolesti. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat saznajte sve o protuupalnoj prehrani!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju