Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Kako se nosi s vrijeđanjima i redovitim kometarima o svojoj debljini? Što je sve pokušavao kako bi skinuo kilograme? Jesu li točne priče o podvezivaju želuca? Ide li na redovite pretrage kod liječnika, i u konačici, koliko je visok i težak? O svom stilu života i prehrani u ovotjednom Zdravlju na kvadrat govori Jacques Houdek! 

Kvaliteta zraka koji udišemo u zatvorenom prostoru ima izravan utjecaj na naše zdravlje. Vrlo često u unutarnjem prostoru zrak je i do pet puta zagađeniji od vanjskog zraka. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat doznajte koji su to najveći zagađivači zraka u zatvorenim prostorima, koliko su štetni za zdravlje, i kako si možemo pomoći?

Migrena je bol koja se javlja u jednoj polovici glave. Češće od nje pate žene, a ne treba je miješati s običnom glavoboljom. Za nju je uglavnom karakteristično da traje od 4 do 72 sata i ima neke tipične simptome. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat doznajte može li se migrena izlječiti? 

Fitometabolička dijeta je autorska metoda mršavljenja koju je osmislio doktor Vlaho Šapro, fitoaromaterapeut. To je koncept mršavljenja bez gladovanja, a dijeta je laka i vrlo jednostavna. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat pogledajte kako se prakticira i na čemu je bazirana?! 

Prema istraživanju koje je provedeno o pretilosti mladih, u 39 država Europe, Hrvatska je na sedmom mjestu. Šokira činjenica da jedan od razloga debljine jest i to što školarci sve više piju energetska pića, koja su puna šećera, ali i ne tako dobra za njihovo zdravlje. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat pogledajte koji su još razlozi pretilosti naše mladeži, ali i kako im pomoći?

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju