Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Iza njega su mnogi filmovi i serije. Dan mu započinje oko šest, završava oko ponoći, a sa sobom nosi podsjetnik u koji zapisuje sve obveze. I pokraj toga, pronašao je vremena, između dva snimanja te sjeo u stolac Zdravlja na kvadrat. I dodaje: „S guštom!“
S guštom, jer smo razgovarali o sportu, prehrani, prijateljstvima i zdravlju. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat preko puta urednika Dalibora Bosančića sjeo je glumac Momčilo Otašević!

U ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorimo o fizikalnoj terapiji. Kada je korisna i može li se uz njezinu pomoć izbjeći operacija? Kada je i zbog čega ključna nakon operacije? Odgovore ima stručnjak za koljena, međunarodno nagrađivani liječnik Mislav Jelić.

Svatko od nas ima liječnika obiteljske medicine. Kada ulaze u obrazovni sustav djeci se dodjeljuje i liječnik školske medicine. On prati djetetov razvoj, od upisa u školu pa sve do kraja školovanja, bilo srednje škole ili fakulteta. Profesori i stručni suradnici, unutar školske medicine imaju savjetovalište za učenike. Kako ono funkcionira, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

RTG, CT, MR – često se spominju nazivi raznih pretraga. Mnogi se nerijetko razbacuju izjavama poput: „bole me križa, moram napraviti magnet da se vidi što mi je“. No znate li zaista čemu koja pretraga služi te kada je i koju pretragu najbolje napraviti? Doznajte to u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Stanična terapija ili PRP metoda koristi pročišćeni i obogaćeni dio krvi zvan plazma. Koja je najveća prednost ovakvog tretmana, je li tretman bolan? Kako se radi i koliko često? Odgovore pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju