Ovaj tjedan Coolturist vas vodi na egzotičnu Šri Lanku. Ne propustite pogledati sve čari koje skriva ovaj biser Indijskog oceana.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Zemlja čaja i cimeta, nekada poznata pod imenom Cejlon,otkriće je za sve zaljubljenike u daleka putovanja i turiste koji traže jošneistražena mjesta na našoj planeti.

Provjerite kakva je to Lavlja stijena, odnosno drevni gradna vrhu teško dostupne stijene. Lavlja stijena, odnosno grad Sigiriya, danas jena popisu svjetske baštine UNESCO-a, a osim važnosti za Šri Lanku jedan je odnajbolje očuvanih primjera antičkog urbanističkog planiranja.

Vodimo vas i u neke od prekrasnih nacionalnih parkova naotoku. Od njih čak 26 odabrali smo dva koja su najbolja za doživjeti bogatiživotinjski svijet Šri Lanke.

Upoznajte i najljepša mjesta na obali te uživajte u dugimpješčanim plažama i bojama oceana, ali i mjestima koja posebno obožavajusurferi.

Gosti u ovotjednoj emisiji su vlasnik poznatog šrilankanskog restorana i njegov glavni chef. Ako ste ljubitelj novih egzotičnihokusa, nikako nemojte propustiti novu epizodu Coolturista.