Povećala si je plaću za gotovo 5000 kuna, projekti se ne plaćaju, uz to državna revizija je utvrdila i nepravilnosti u blagajni, da se službeni automobili koriste se u privatne svrhe.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Dio je to onog što se stavlja se na teret ravnateljice ogulinskog Crvenog križa. Oni koji su prijavili nepravilnosti, ondje više ne rade. Cijeli je slučaj na DORH-u!

Ekskluzivna snimka na kojoj Drago Tadić priznaje da je promijenio iskaz na sudu kako bi oslobodio Božidara Kalmetu! Donosimo cijeli pregled afere Remorker, kao i reakciju prozvanog suca Turudića. 

On ustaje svako jutro u 5, recitira Matoša, vozi viličar, ljubi Magdalenu i udara kao šampion. Njegovo je ime Marko i dolazi iz zagrebačke Dubrave.  Priča je to o skladištaru, potencijalnoj novoj zvijezdi u svijetu slobodne borbe. 

Tragediju oko sebe je osjetila, ali ne i vidjela. Cvijeta je slijepa. Sa suprugom i troje djece živi u mobilnoj kućici u razrušenom Sisku.  I najveća želja joj je pas vodič koji bi joj omogućio da osjeti barem malo slobode i samostalnosti i učini ono što uzimamo pod normalno, pođe u šetnju s djecom.