Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Svoje usluge prodavao je i preko stranice za popuste, a operacije obavljao i u javnoj bolnici. O njemu su govorile prije dvije godine, a javile se i nove. Tvrde – imaju deformirana lica, ožiljke, mjesecima se bore s bolovima, neke su morale biti hitno hospitalizirane. Komora tvrdi – znaju za prijave, a rad dotičnog prijavljen je i DORH-u. Estetski kirurg radi i dalje.

Prebili su ga do te mjere da je od unutarnjeg krvarenja umro. Možda i ne bi, da ga nisu pretučenog ostavili da leži ispred kafića. Imena počinitelja se znaju, a suđenje traje nevjerojatnih 12 godina. Kako je to moguće? Provjereno donosi školski primjer zbog kojeg je povjerenje u pravosuđe u Hrvatskoj najniže u EU.

Trebali su to biti najljepši dani, a pretvorili su se u traumu od koje su se oporavljale mjesecima, pa i godinama. Kako kažu, koliko god se pomirile s ishodom – zaboraviti ne mogu. Kako se nositi s gubitkom nerođene bebe? Kako nastaviti dalje? Za Provjereno otvoreno govore tri žene koje su to iskusile na vlastitoj koži.

Anna je s bakom odrastala doslovno na brašnu i vodi, dok je u Tanzaniji nije pronašla volonterka Mirjana i omogućila školovanje. Anna je danas učiteljica, a u Zagreb je došla na dodatno obrazovanje. Nakon toga, vraća se kući. Premda je kako sama kaže, dom u srcu već dulje vrijeme na dvije adrese – afričkoj, ali i onoj hrvatskoj.

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju