Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Kako su dvije gradske uprave oštetile građane? Prva je godinama gledala dok im privatnici naplaćuju parking, a druga im oduzima ono što su legalno kupili i upisali se u zemljišne knjige. Provjereno istražuje kaos u Vodnjanu koji nitko ne rješava desetljećima.

Zečji nasipi, vreće s pijeskom, volonteri i vatrogasci nisu više opcija, nužno je imati bolji plan obrane od poplava. Hrvatske vode tvrde – treba im novca i vremena, a poplavljeni su očajni. Okolica Siska s vodom se bori treći put u šest mjeseci.

Dobila kaznenu prijavu, a obrt za čuvanje djece joj obrisan iz registra. Jedan objekt zatvoren, drugi češlja inspekcija, a ona radi i dalje. Oni koji su prijavili, dobivaju prijeteće poruke. Priča iz Solina i Splita ima nastavak!

Deklaracija govori jedno, a ispitana svojstva drugo. Novinarka Provjerenog dobila je rezultate testiranja krema za sunčanje, ali i podatke slovenskog zavoda za javno zdravstvo koji je radio još opsežnije istraživanje.

S 15 godina je u šumi sjekla drva kako bi prehranila majku i sestru. Danas isto tako, kako bi prehranila 9-godišnju kći. Ona je samohrana majka na pragu pedesete. Spavaju u istom krevetu, u trošnoj kući, bez vode i kupaonice. I ne kukaju, ne mole. Kažu – ima onih kojima je i gore.

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju