Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Prvo su bili zlostavljani od strane svećenika, a sada su prepušteni sebi. Žive s teškim psihičkim ranama, plaćaju skupe terapije, bivaju prisiljeni zbog financija odustajati od života kakav su htjeli. Od 2020. Crkva ima Ured za žrtve, no koliko od njega zlostavljani imaju koristi? Kakva su iskustva u drugim zemljama - istražuje Provjereno.

Iz Los Angelesa ekipi Provjerenog javila se mala Lava i njezina majka Petra. U bolnici su i čekaju početak liječenja. Priča koju je Provjereno donijelo u studenom o lijeku Zolgensmi i djeci koja boluju od spinalne mišićne atrofije se tijekom mjeseci pretvorila u nacionalnu humanitarnu akciju. Donosimo i priču obitelji čije je dijete u istoj američkoj bolnici primilo lijek koji sada čeka i malena Lava!

Tri dana reporterka Provjerenog provela je u rađaonici bolnice prateći one koje kažu da rade najljepši posao na svijetu – primalje. Od straha, strepnje i uzbuđenja do prvog dječjeg plača, na svijet su dočekali nekoliko mališana pa i trojke začete prirodnim putem.

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju