Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Nepokretan, sam, u hladnom. Ostavljen bez ikoga, a unatoč pozivima i liječnice i mještana, tjednima nitko nije reagirao. Priča o Mijatu Čorluki šokirala je javnost, ali i pokrenula ne samo val dobrote, već i odgovorne na bržu reakciju. Posjetili smo Mijata u novom domu. Malo je reći – preporodio se!

Građani mjesecima prosvjeduju, i čini se imaju svako pravo! Projekt spalionice vrijedan više od 3 i pol milijuna eura u dvorištu bolnice Rebro guraju i KBC Zagreb i Ministarstvo zdravstva – nije su skladu s GUP-om! Istražujemo – zašto se unatoč tome i dalje gura njegov nastavak?

Zbog odavanja informacija u istrazi – kazneni progon. To predlaže premijer! Profesori prava, odvjetnici, novinari tvrde - to je uvod u autokraciju! A javnost se pita – zašto sada takav prijedlog? Nije prvi puta da cure detalji istraga? Je li tome kumovalo to što su u posljednjoj aferi Hrvatskih šuma prozvani baš najbliži premijerovi suradnici?

Tabu tema o kojoj se najčešće šuti, ali i žene koje su samo za Provjereno o njoj odlučile progovoriti bez zadrške. Jedna ne želi više djece, druga ih ne želi uopće, a treća iako voli svoju djecu, ne voli baš ništa u vezi s time što je majka. Zašto se žene koje svoju svrhu ne pronalaze u majčinstvu gleda s prijezirom i osudom, dok se muškarcima istu odluku u pravilu ne uzima za zlo?

Emisiju Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju