Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Dok se jedni zapošljavaju putem sms-a drugi dobivaju otkaze jer ne žele igrati protiv pravila, nepošteno. Donosimo ispovijest čovjeka koji je dobio nezakoniti otkaz u Hrvatskim šumama kao višak, a potom se na njegovo mjesto primilo čak troje ljudi! Je li nedavni slučaj ogolio ili samo potvrdio način funkcioniranja političkih elita? I što nam kao društvu govori afera koju premijer proglašava ne-temom?

Apsurdna priča iz Varaždina! Stambena zgrada s više od 240 stanova, a nemaju pristup prostorijama u kojima su glavni ventili za plin, pristup dimnjaku. Umjesto da budu zajedničke, prostorije su prodane mino znanja stanara. Kako? Vlasnik prostora godinama pokušavao napraviti stanove što po zakonu ne smije.

Planiraš li djecu, jeste udani/oženjeni, za koga glasate? Da – ima i takvih pitanja na razgovoru za posao. Jeste li znali da tijekom takvih razgovora postoje pitanja koja vam poslodavci ne smiju postavljati? Koja su to točno, kako reagirati kad nam se ona postave i koje kazne mogu snositi poslodavci?

Gordana je slijepa od sedme godine, a Anita je zbog cerebralne paralize u kolicima od rođenja. No to ih nije spriječilo da se ostvare u za njih, najvažnijoj i najljepšoj životnoj ulozi, onoj majke. Zašto majčinstvo žena s invaliditetom društvo još uvijek doživljava kao svojevrsnu hrabrost, možda čak i ludost i s kakvim se sve teškoćama one susreću?

Emisiju Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju