Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Mislio je da potpisuje suglasnost za gradnju kanalizacije, a ostao bez kuće. 80-godišnji starac tvrdi, prevarila me susjeda. Susjeda je inače žena o kojoj je Provjereno radilo serijal priloga, jer je vodila ilegalni dom za starije u Stupniku kraj Zagreba. Ista ta žena je novčano kažnjena, ima tri kaznene prijave zbog prevare, koristoljublja i napuštanja nemoćne osobe.

Gradonačelnik Grada Zagreba suočio se s prvom velikom krizom od početka vlasti. Generalni štrajk radnika zagrebačkog Holdinga je spriječen, radnici će dobiti veće plaće, ali će to na svojim džepovima osjetiti ostali građani jer je najavljeno da će cijene usluga rasti. Analiziramo kako se Tomislav Tomašević nosi s drugim problemima u gradu i je li ispunio svoja predizborna obećanja?

Curio im je krov, nitko nije reagirao. Na kraju je procurilo do podruma! I to osmerokatnice! Stan uništen i neupotrebljiv. Što kada se suvlasnici ne slažu, kada ne plaćaju pričuvu, kada ne vode brigu o svom domu! Apsurdna priča o manjkavostima zakona o višestambenim građevinama i situaciji koja se može dogoditi mnogima!

Rekli smo im – nema mobitela na mjesec dana! Reakcije - šok, odbijanje, na rubu suza! Jer njima je mobitel i prozor u stvarnost i bijeg od iste! Napravili smo eksperiment s tinejdžerima u kojima će se prepoznati i starije generacije. I odgovoriti na pitanje - zašto smo toliko ovisni o ekranima?

Emisiju Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju