Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Izvlastili ga s njegovog zemljišta kako bi bogatom poduzetniku omogućili put do vikendice. Sporovi traju godinama. Kako tvrdi vlasnik zemljišta, isti ga je poduzetnik Mate Jujnović udario i automobilom. Tko je prozvani poduzetnik, koji je prema izjavama bivših radnika sve samo ne uspješno privatizirao golem prijevoznički posao u Dalmaciji. I zašto gradske vlasti Vrgorca oduzimaju privatno vlasništvo zbog interesa pojedinca?

Što kada kći kaže da se ne osjeća kao djevojčica, ili sin kao dječak? Ima li takvih slučajeva više ili se o njima samo slobodnije govori? Stručnjaci govore, ne radi se o hiru ni trendu. No nije svaki slučaj nužno i slučaj rodne disforije. Kako postupiti u takvoj situaciji, govore roditelji transrodne djece!

Cijene nekretnina otišle u nebo, potražnja golema, a samo u posljednje dvije godine uvoz zlata i dragulja broji se u tonama! U bankama imamo 240 milijardi depozita. Koliko je pak pod madracima ili čarapama? Ususret uvođenju eura, istražujemo kako Hrvati čuvaju svoj novac i u što ga ulažu?

Koja je granica između vandalizma i ulične umjetnosti? U središtu metropole gotovo da nema fasade koja nije išarana. Kakav je plan gradskih vlasti za uređenjem? I koliko je naplaćenih kazni? Što o svemu tome govore stvarni ulični umjetnici, oni koji za razliku od uništavanja pročelja, rade nevjerojatna umjetnička djela.

Emisiju Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju