Više saznajte u ovotjednoj emisiji

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Kada im kažu da nemaju dovoljno za njihove proizvode slijedi psovanje majke, vulgarnosti i vrijeđanje. Pritom prodaju dodatke prehrani koji nisu tako deklarirani, čiji sastav ne odgovara onom što je na etiketi. Govore oboljelima da ne slušaju liječnike, a reklamiraju se posvuda. Provjereno istražuje tvrtku koja u tom poslu na godinu okreće milijune u RH.

Dok većina strepi kako će proći ova sezona grijanja, oni već sad znaju da su prevareni za svoj ogrjev. Deseci umirovljenika mjesecima su od svojih mizernih primanja izdvajali, platili, i ostali kratkih rukava. Dobavljač drva i predsjednik udruge se međusobno optužuju. Cijeli slučaj završio na DORH-u!

Kako izgleda život osobe a amputacijom? One rođene bez ruke? Unatoč teškim životnim pričama, naši sugovornici Maja i Ivan su sretni, uspješni i primjer mnogima. Ipak kažu, invaliditet je ponekad manji problem od financija. Osobito kad su u pitanju cijene sportskih proteza koje koriste. Donosimo priču dvoje mladih ljudi – osvajača paraolimpijskih medalja i trenerice s završenim KIF-om.

Dostava do kućnog praga? Zvuči poznato, svakodnevno. Ali ovo nije takva dostava. Već priča o obrtu koji izumire, jednako kako izumiru i hrvatska sela. Nena u okolici Virovitice i Tomo po Žumberačkim selima, prodavači su u pokretnim trgovinama. Svaki dan prolaze stotinjak kilometara po selima u kojima osim nekoliko starijih, gotovo da nema ničega. Oni su ne samo trgovci, već i kroničari svega onog što se događa u ruralnim selima posljednjih desetljeća!

Emisiju "Provjereno" pratite četvrtkom na Novoj TV. Propuštenu emisiju možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju