Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Nevjerojatna priča iz Splita! Imaju stan u središtu grada, ali u njega ne mogu. U stan je naime uselio njima nepoznat čovjek i odbija otići. Policija je intervenirala čak devet puta, privodila ga. Vlasnici mijenjali brave, ali isti - uvijek provali! Ima li rješenja?

 

Istražili smo – jesu li Hrvati kao najmalobrojniji narod u BiH uistinu u opasnosti od preglasavanja? Zašto je posljednjih tjedana izborni zakon top tema ne samo u susjedstvu već i šire? Bili smo u BiH i razgovarali s onima koji kroje političku situaciju te zemlje!

Htjela je pomoći, pa joj se dobra namjera obila o glavu! Dječje suze nije mogla gledati. Pa je ponašanje dviju odgojiteljica prijavila roditeljima. Odgojiteljice više ne rade, ali spremačica koja je htjela pomoći - dobila je premještaj i upozorenje s mogućnošću otkaza ugovora o radu. Jer je „narušila ugled ustanove“ u kojoj radi!

Dvije trećine Hrvata ima problem s viškom kilograma. Pa i svako treće dijete u drugom razredu osnovne škole. Jedemo 62 kilograma kruha i pekarskih proizvoda po glavi stanovnika na godinu! Kakve su nam prehrambene navike? Odgovori su zabrinjavajući!

 

Emisiju "Provjereno" pratite četvrtkom na Novoj TV. Propuštenu emisiju možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju