Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Provjereno istražuje - jesu li, kako sami tvrde, mali dioničari Dalekovoda prevareni? Zašto su preko noći izgubili desetke tisuća kuna, pa i eura? I što se dogodilo nakon što je HANFA utvrdila nepravilnosti prilikom dokapitalizacije te tvrtke?

Bivši ministar najavio je reakciju. Novi poručuje da analiza još traje. A troska već desetljećima leži i ugrožava zdravlje stanovnika Dugog rata! Tko će ju sanirati i riješiti problem? Priča zbog koje je naša Ana Malbaša dobila nagradu HND-a za zaštitu okoliša, Velebitsku degeniju!

Djeca koja dolaze psihijatrima s riječima „želim se ubiti“! Ne, nije šala! Već svakodnevica mnogih stručnjaka u našoj zemlji. Ipak, mentalno zdravlje mladih i dalje je tabu. Dvije mlade žene, odlučile su putem društvenih mreža baš o toj bolnoj temi otvoreno govoriti!

Ona ima 13 godina. Vozi bicikl, ide u školu, penje se po drveću, svira gitaru i bubnjeve. I pritom je posve slijepa! Priča o Nori koja unatoč tome što je sve oko crno, svojim primjerom dokazuje da je „gledati crno na svijet oko sebe“ – ponekad samo stvar odluke!

 

Emisiju "Provjereno" pratite četvrtkom na Novoj TV. Propuštenu emisiju možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju