Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Ubili prijatelja na najmonstruozniji način, sjekirom! Stravično ubojstvo koje je šokiralo dolinu Neretve! A zbog koje mještani ni danas ne spavaju mirno! Osumnjičeni dvojac, obojica sa podebljim dosjeom kaznenih djela – pušteni na slobodu! Kako je to moguće?

Priča o ilegalnom domu za starije koji smo razotkrili u veljači ove godine, ima nastavak. Nakon što svjedoci prijavili, a policija i inspekcija utvrdili da štićenici žive u katastrofalnim uvjetima, svi su izmješteni. No vlasnica doma je i dalje nastavila raditi. Inspekcija ponovo intervenirala. Podignute tri kaznene prijave protiv odgovornih!

Jedna u udaljenom selu na Banovini, druga u Domu za starije u centru Zagreba. Ljuba i Barbara, bake koje su zamišljale da će starost provoditi u zdravlju, uz svoje najmilije sada žive same, usamljene i zbog toga neizmjerno tužne. Je li starost u samoći nešto što nas sve očekuje?

On je sedmi Hrvat koji se popeo na Mount Everest. A sedam je i vrhova, na koje se želi popeti. Od pomorca do avanturista! Priča od Denu Eroru i njegovoj ekspediciji na Himalaju. Mjesto na koje su mnogi željeli, neki ondje i tragično skončali, a tek rijetki uspjeli osvojiti.

Emisiju "Provjereno" pratite četvrtkom na Novoj TV. Propuštenu emisiju možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju