Čestitamo kolegama!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Sportski reporteri Nove TV Stipe Antonijević i Vlado Boban dobitnici su priznanja Hrvatskog zbora sportskih novinara za serijal reportaža u kojima su na neobičan, zanimljiv i iznimno kreativan način koji nadilazi sportske okvire predstavljali protivnike Hrvatske nogometne reprezentacije u skupini na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

''Što se tiče projekta direktorica je rekla, evo vam 5-6 minuta u Dnevniku, dajte donesite nešto kreativno i donekle suvislo i evo, nastalo je ovakvo nešto.'' , rekao je Vlado Boban.

''Zaista je lijepo primiti ovakvu nagradu od kolega sportskih novinara, prije svega zahvala ide mom ''partneru u zločinu'' Vladi. Velika zahvala ide našim snimateljima Dejanu Tatomiru i Marinu Grgurevu te montažeru Ivanu Malenici i Tomislavu Židaniću, našem color korektoru, koji su omogućili da sve kvalitetno ispadne. Nama uskoro slijedi nastavak serijala. Za mjesec dana Wales i Turska tako da se krećemo pripremati za to i ovo će nam biti dodatna motivacija da budemo još kreativniji i bolji.'', rekao je Stipe Antonijević.

Boban i Antonijević u odvojenoj rubrici u Dnevniku Nove TV pod imenom ''Vlado i Stipe predstavljaju'' dan uoči utakmica predstavili su tri suparnika Vatrenih – Maroko, Kanadu i Belgiju. U pričama širim od samih nogometnih terena ispreplitale su se tako sportske činjenice o ovim zemljama ali i niz kulturoloških zanimljivosti koje su Boban i Antonijević dočarali kroz različite lokacije ali i razgovore s gostima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju