Možete li vjerovati da je u šestom desetljeću života?

Višestruko nagrađivana američka vrhunska glumica, Halle Berry, ni u šestom desetljeću ne prestaje oduševljavati svoje brojne obožavatelje vrhunskim izgledom i vrhunskom formom. Glumica će ovog ljeta, u kolovozu, proslaviti 55. rođendan, a mnogi će se složiti da svojim izgledom može zasjeniti i puno mlađe žene.

 

 

Gledatelji Nove TV ovoga je četvrtka imaju priliku gledati u vrhunskoj uspješnici "Tamna plima".

 

 

Oskarovka Halle Berry glumi Kate Mathieson, stručnjakinju za morske pse čiji posao propada otkako joj je kolega pod njezinom komandom stradao u napadu morskog psa. Nekoć je bila zvana "šaptačica morskim psima", ali Kate sada proganja sjećanje na napad i ne može se vratiti u vodu. Kako se računi gomilaju, a banka se sprema zaplijeniti Katein brod, Katein bivši dečko Jeff (Olivier Martinez) ponudi joj unosnu priliku: da odvede bogatog biznismena u potrazi za uzbuđenjima na opasno ronjenje sa psinama… izvan kaveza. Boreći se s vlastitim sumnjama i strahom, Kate prihvati ponudu i krene prema najopasnijem hranilištu morskih pasa na svijetu: Shark Alleyju.

Film "Tamna plima" s nevjerojatnom Halle Berry u glavnoj ulozi ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!