Hoće li se uspjeti izvući iz mnoštva neprilika?

Gledaj na NOVA PLUS

'Sve za lovu' akcijska je komedija nastala prema istoimenoj knjizi iz 1994. godine autorice Janet Evanovich. Evanovich je objavila 24 novele o junakinji Stephanie Plum, a posljednja je izašla 2013. godine.

Izjavila je da je Katherine Heigl savršena glumica za ovu ulogu te kako kada danas piše o liku Stephanie Plum, zamišlja Katherino lice. Glumica Katherine Heigl u cijelom je filmu nosila periku kako bi što više sličila liku iz knjige.

 

Nakon što izgubi posao, djevojka iz Jerseya, Stephanie Plum, je totalno švorc. U potrazi za poslom rečeno joj je da njezin bratić treba nekoga da mu pomogne raditi u uredu. No, na novom poslu događaju se svakakve neprilike koje ju dovode u lošu situaciju. Pokušava pronaći nekoga tko može dokazati njezinu nevinost, ali problem je u tome što nedugo nakon sastanka s njima, svi budu ubijeni ili napadnuti. .

 

Glumačku postavu uz Heigl čine i Jason O'Mara, Daniel Sunjata i Debra Monk. Svi su od njih glumili u epizodama popularne serije 'Grey's Anatomy'.

 

Mnogi komediju 'Sve za lovu' uspoređuju s filmom 'Lovac na glave', a ima li sličnosti među njima, pogledajte u videu i prosudite sami.

Film 'Sve za lovu' ne propustite u četvrtak na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.