Mladić mračne povijesti očarava djevojku velikih ambicija

„Poslije svega“ prvi je dio serijala koji je sniman prema istoimenom bestseler romanu spisateljice Anne Todd. Mnogi smatraju kako je ova romantična drama novi veliki hit i teen verzija „Pedeset nijansi sive“.
Mnogobrojne snimljene scene zapravo su bile previše seksualne za mlade generacije te su iz tog razloga neki dijelovi, koji se prvobitno nalaze u knjizi, maknuti iz filmske verzije ove priče.



Što se pak tiče glavne postave u filmu, redateljica Jenny Gage nakon audicije odmah je znala kako će glavna muška uloga pripasti šarmantnom mladiću Herou Fiennes Tiffinu koji je kasnije zaludio publiku. Međutim, tek nekoliko tjedana prije snimanja došlo je do zamjene glavne glumice. Tessu Young prvobitno je trebala utjeloviti Julia Goldani Telles, ali je na koncu uloga ipak pripala Josephine Langford. Interesantno je kako je Langford zapravo bili na audiciji za Tess te je Anna Todd rekla da je „ona Tess“ i mislila da su zapravo nju angažirali za glavni lik, a ne Goldani Telles.



Vrijedna studentica i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona točno zna što želi postići i koji put treba slijediti. Takav sređeni život, raspast će se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta. On nosi tamu u očima, tijelo mu je pokriveno tetovažama i živi po vlastitim pravilima. Hardin je sve što Tessa želi izbjeći, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočili, učiniti će njihovu strast još snažnijom.


Film "Poslije svega" ne propustite pogledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju