Ne propustite ovu urnebesnu romantičnu komediju

Ashton Kutcher proslavio se televizijskom serijom „That 70’s Show„. Ta serija obilježila je njegovu karijeru, donijela mu je slavu, novac i titulu holivudskog zavodnika. Mnogo godina kasnije pokazat će se da mu je upravo ova serija donijela i ljubav njegovog života. Mila Kunis imala je 14 godina za vrijeme snimanja serije i njezin prvi poljubac u životu dogodio se upravo s Ashtonom Kutcherom. Nakon snimanja serije Mila i Ashton krenuli su svaki svojim putem, gradili su uspješne karijere i punili naslovnice časopisa svojim osobnim životima. Na dodjeli Zlatnog Globusa 2012. godine ponovno su se povezali i ubrzo shvatili kako jedan bez drugog ne mogu i oženili se 2015. godine.

 

 

Možda su Milini roditelji bili sretni što se ona upravo s Ashtonom pojavila pred njihovim vratima, ali ne možemo isto reći za roditelje Therese Jones. Pogledajte zašto Percy i Marlyn Jones nisu bili zadovoljni sa odabirom partnera svoje kćeri u urnebesnoj romantičnoj komediji „Pogodi tko dolazi na večeru“.

Percy i Marilyn Jones spremaju veliku zabavu za 25. obljetnicu svog vjenčanja, dok njihova kći Theresa dovodi kući svog dečka Simona, kako bi ga njezini roditelji upoznali. Jonesovi, koji su crnci, ne znaju da je dečko njihove kćeri bijelac, jer Theresa im je to tajila, bojeći se njihovih predrasuda. Također, Theresa i Simon planiraju obznaniti svoje zaruke, o čemu roditelji ništa ne znaju. Percy je vrlo kritičan prema Simonu, dok ga Marilyn puno bolje prihvaća. Percy, koji je i inače nepovjerljiv prema bilo kojem kćerinom eventualnom dečku, počinje istraživati Simona i sazna da je mladić nedavno ostao bez posla, a da to nije rekao Theresi...

Urnebesnu romantičnu komediju "Pogodi tko dolazi na večeru" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju