Ne propustite!

Chris Pine i Tom Hardy predstavljaju dvojicu najopakijih agenata CIA-e, koji su ujedno nerazdvojni partneri i najbolji prijatelji... Sve dok se ne zaljube u istu djevojku (Reese Witherspoon). Kao što su nekoć uspijevali poraziti čitave neprijateljske nacije, tako sada svoje najbolje vještine i beskrajni arsenal tehnološki naprednog oružja koriste protiv svojih najljućih neprijatelja: sebe samih.

Uvjerljivosti u predstavljanju vrsnih CIA-inih agenata DR-a (Chris Pine) i Tucka (Tom Hardy )zasigurno je "kumovala" činjenica da ih je za ulogu pripremao Paul Maurice, vojni savjetnik s velikim ratnim iskustvom, koji je i tehnički savjetnik CIA-e u filmu. Maurice je blisko surađivao s Pineom i Hardyjem kako bi im pružio visoku stručnost u rukovanju oružjem i borbi prsa u prsa.

 

Ovaj špijunski film preokrenuo je uobičajenu paradigmu filmske franšize o Jamesu Bondu gdje je lik često imao dvije značajne veze s dvije Bond djevojke. To se obično odražavalo na filmskim posterima za filmove o Bondu gdje bi se lik u smokingu vidio postavljen između djevojaka s obje strane. Ovaj film je preokrenuo ovu metodologiju tako što je imao lik, nešpijunku, Lauren (Reese Witherspoon), koja je ekvivalent Bond djevojci, i koja u filmu izlazi s dva tajna agenta, a na filmskim posterima za film je viđena kako stoji u sredini između dva privlačna muška špijuna.

A što su o filmu rekli glumci Tom Hardy, Reese Witherspoon i Chris Pine, saznajte u videu:

 

Film "Neka bolji pobijedi" ne propustite pratiti ove srijede u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju