John Travolta imao je sjajnu karijeru, ali težak privatan život

Najbolji svjetski krivotvoritelj umjetnina (John Travolta) dogovorit će se sa zločinačkom organizacijom kako bi ranije izašao iz zatvora, no zauzvrat mora uspjeti nemoguće – mora krivotvoriti sliku Claudea Moneta, ukrasti original iz muzeja i zamijeniti ga replikom toliko savršenom da nitko nikada ne otkrije što se dogodilo.

U tome će mu pomoći otac (Christopher Plummer) i sin (Tye Sheridan) i zajedno će izvršiti pljačku stoljeća! Ovaj napeti triler sjajno spaja akciju i napetost s pričom o obiteljskim odnosima, pritom ističući glumački talent slavnog Johna Travolte u ulozi čovjeka koji je iznimni umjetnički dar odlučio koristiti s krive strane zakona. Kada sazna da mu sin Will (Tye Sheridan) boluje od raka, Ray Cutter (Travolta) nalazi način izlaska iz zatvora devet mjeseci ranije kako bi se vratio kući gdje njegov otac Joseph (Christopher Plummer) brine o Willu u Rayevoj odsutnosti. 

 

Inače, život glavnom glumca obilježen je tragedijama. U mladosti je 18 godina starija glumica Diana Hyland u koju je bio ludo zaljubljen premninula zbog karcinoma. Međutim, John je pronašao ljubav svog života u glumici Kelly Preston s kojom je imao troje djece. Njihov je sin Jett preminuo zbog nesretnog slučaja sa samo 17 godina. Osim prve ljubavi i sina, Travolta je izgubio i suprugu također zbog karcinoma dojke, bolešću s kojom se Kelly borila dvije godine.

Film "Krivotvoritelj" pogledajte u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju