Selena Gomez oživjet će ljubavnu priču o Pepeljugi i šarmantnom princu

Negdje u srcu doline San Fernanda suvremena bajka o Pepeljugi samo što se nije obistinila kada mlada žena upoznaje zgodnog mladića. Nakon što na plesu dožive ljubav na prvi pogled, djevojka nestane, a mladić joj ne uspije saznati ime. Sreća u nesreći je ta što modernoj Pepljuzi ispadne njen iPod. U svijetu online romansa, gdje nije sve onako kako se čini, princ u trapericama morat će se potruditi da pronađe svoju izgubljenu Pepeljugu.

Ovu bajkovitu priču s teen zvijezdom Selenom Gomez režirao je Damon Santostefano koji potpisuje i režiju filmskog hita „Troje za tango“.

Film je 2009. osvojio nagradu „Young Artist“, a 2011. nagradu WGA.

Pepeljugu je u ovom filmu utjelovila pjevačica i glumica Selena Gomez. Ona se prvi put u glumačkim vodama našla već sa 7 godina kada je sudjelovala u dječjem showu „Barney i prijatelji“. Na snimanju showa upoznala je i svoju dugogodišnju prijateljicu Demi Lovato.

Svoj glazbeni debi Selena je doživjela 2009. suradnjom na pjesmi „Woah Oh! (Me vs. Everyone)“ s bendom Forever the Sickest Kid.

Gomez je aktivistica za ljudska prava, a sa samo 17 godina proglašena je najmlađom UNICEF-ovom ambasadoricom. Međutim, 2011. susrela se s optužbama za zlostavljanje životinja. Naime, za potrebe spota za pjesmu „Love you like a love song“ odlučila je konje pošpricati ružičastom bojom. To je navelo svjetsku organizaciju za zaštitu prava životinja PETA-u i pjevačicu Pink da se sukobe s mladom pjevačicom zbog načina na koji tretira životinje. Gomez nikada nije odgovorila na optužbe.

U kolovozu 2016. Gomez je bila primorana provesti nekoliko mjeseci u klinici za rehabilitaciju zbog depresije i napadaja panike. Pjevačica već dulje vrijeme boluje od lupusa, teške bolesti koja napada ljudske organe i izaziva umor i depresiju. Početkom 2017. hitno je hospitalizirana zbog otkazivanja bubrega, a život joj je spasila prijateljica Francia Raisa donirajući joj svoj bubreg. Gomez je krajem iste godine proglašena ženom godine, a u svom govoru na dodjeli te nagrade izjavila je kako bi tu nagradu trebala dobiti upravo Francia koja joj je nesebično spasila život. 

Selenin kolega sa snimanja filma „Još jedna priča o Pepeljugi“, Andrew Seeley stariji je od nje čak 10 godina. To ih nije spriječilo da se odlično zabave na snimanju filma, a što su o tome rekli oni sami pogledajte u videu.

Hoće li princ u trapericama osvojiti svoju princezu u filmu "Još jedna priči o Pepeljugi" doznajte u subotu u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju