Seksipilna Charlize Theron oduzima dah

Holivudska glumica Charlize Theron nikada nije izgledala bolje. U svojim mladim danima bila je seks simbol, no ono što su joj godine učinile to prelazi granice stvarnoga. Ova žena promijenila je nekoliko stilova dok nije pronašla onaj pravi, njena ženska snaga dokaz je da ljepota postaje sve izraženija u ozbiljnijim godinama. S ovom fotografijom je Charlize obožavatelje ostavila bez teksta.

 

Charlize Theron osvojila je publiku u filmu "Gringo" u kojem glumi Elaine Markinson, seksipilnu i zavodljivu ženu s kojojm "ne želite imati posla". Ovom ulogom je oduševila kritičare i publiku.

Radnju filma ipak nosi David Oyelowo koji utjelovljuje nedavno oženjenog, pristojnog biznismena koji ima udio u farmaceutskoj tvrtki koja se sprema na izlazak na burzu... sve do dana kada mu se život pretvara u pakao radi incidenta u Meksiku. U tom trenutku uljuđeni američki poduzetnik postaje kriminalac.

Film "Gringo" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju