+ O Seriji

O Seriji

Omiljeni spasilački tim Robocar u svakome nastavku svojim malim prijateljima, Jenny, Suji, Doogiju i Kevinu, objasnit će novo pravilo sigurnosti u prometu. Tako će i gledatelji imati priliku na zabavan način naučiti važne lekcije o prometnim znakovima i ponašanju u prometu.

Nova TV svojim najmlađim gledateljima donosi crtanu seriju 'Robocar Poli u prometu', u kojoj će omiljeni spasilački tim Robocar u svakome nastavku svojim malim prijateljima, Jenny, Suji, Doogiju i Kevinu, objasniti novo pravilo sigurnosti u prometu. Tako će i gledatelji imati priliku na zabavan način naučiti važne lekcije o prometnim znakovima i ponašanju u prometu, poput onih o prelaženju ceste ili ponašanju u javnome prijevozu.


O crtanoj seriji:

'Robocar Poli u prometu' spinoff je popularne animirane serije 'Robocar Poli' koja će najmlađim gledateljima u svakome nastavku, na iznimno zabavan način i uz pomoć simpatičnih glavnih likova, donijeti savjete i kratke lekcije o ponašanju i pravilima sudjelovanja u prometu. Veseloj spasilačkoj ekipi čija je misija zaštititi gradić od opasnosti, koja uključuje policijski automobil po imenu Poli, vatrogasno vozilo Roya, ambulantna kola Amber i helikoptera Hellyja, pridružit će se djevojčice Jenny i Suji te dječaci Doogi i Kevin, koje će spasilački tim Robocar u svakome nastavku naučiti nečemu novome o sigurnosti u prometu. Time će i gledatelji najmlađeg uzrasta na zanimljiv način naučiti vrijedne lekcije poput pravila o prelaženju ceste preko pješačkog prijelaza te o ponašanju tijekom vožnje u javnom prijevozu, kao i o tome koliko može biti opasno igrati se u blizini ceste ili sudjelovati u prometu u lošim vremenskim uvjetima. Zaigrani Doogi, Jenny, Kevin i Suji često će upadati u nevolje jer još nisu naučili ta važna pravila, no zato su tu Poli i ostatak veselog tima koji će se svaki puta pobrinuti za njihovu sigurnost te im objasniti koliko je važno pomoći drugome u nevolji i razumjeti pravila ponašanja u prometu.
X