Peppa Pig, 28. svibnja

Mrki Zec u posjeti je Peppinoj grupi i priča im o raketama. Sve je bilo u redu dok nije izgubio glas.... Može li mu doktor Smeđemedić pomoći?

Zanimljivosti

+ Zanimljivosti

+ O Seriji

O Seriji

Pratite BAFTA-om nagrađenu animiranu seriju namijenjenu djeci predškolske dobi o simpatičnoj obitelji veselih praščića čije središte je mala Peppa. Najmlađi gledatelji u svakoj će epizodi vidjeti kakvu je novu avanturu doživjela Peppa, a uz njezin zarazni entuzijazam djeca će lako naučiti nove stvari o svijetu oko sebe.

Peppa je slatka mala svinjica koja živi sa svojim mlađim bratom Georgeom, mamom Pig i tatom Pig. Peppa najviše voli igranje, presvlačenje, izlaske u prirodu, a obožava i skakanje po blatnim lokvicama. Njezine avanture uvijek završavaju sretno, s glasnim roktanjem i smijehom. Najmlađi gledatelji tako će vidjeti kako će Peppa pokušati napraviti vlastiti parfem od cvijeća iz vrta, ali i kako će voditi svoju zlatnu ribicu u posjet gradskom akvariju. Peppa i George tražit će noćne životinje, a u jednoj od avantura Peppa će postati mali gusar u potrazi za skrivenim blagom! Ovo su samo neke od brojnih priča u kojima ćemo vidjeti nasmijanu Peppu, kojoj će se nerijetko pridružiti i članovi obitelji, ali i prijatelji. Najmlađi gledatelji također su pozvani da joj se pridruže i usput na zabavan način nauče mnogo novih stvari o svijetu oko sebe!

'Peppa Pig' nagrađena je prestižnom nagradom BAFTA 2005. godine, i to kao najbolja animirana serija za djecu predškolskog uzrasta.

Likovi:
• PEPPA

Ima pet godina i živi s mamom, tatom i bratom. Voli se igrati s prijateljicom kozicom Suzy, posjećivati baku i djeda i brinuti se za Georgea. Najdraže joj je ipak skakati u blatu, smijati se i roktati do suza radosnica.

• GEORGE
Peppin mlađi brat koji ma 18 mjeseci i obožava se igrati sa starijom sestrom, iako se prema njemu ponekad ponaša šefovski. Njegova najdraža igračka je dinosaur i nosi je posvuda sa sobom. Još ne zna govoriti, ali trudi se s prvom riječi  'dino- sau'.

• MAMA PRAŠČIĆ
Voli skakutati po blatnjavim lokvama jednako kao i kćerkica Peppa. Radi od kuće na svome računalu i ponekad dopušta Peppi i Georgeu da joj pomognu, samo ako ne zaprljaju tipkovnicu. Puno se bolje snalazi u čitanju karata od supruga i zna odgovor na gotovo svako pitanje.

• TATA PRAŠČIĆ
Vrlo veseo i zabavan otac koji se stalno smije, osobito kada se igra s djecom. Često čita novine i uzbuđen je kada se odlazi na put obiteljskim autom. Obožavatelj je kolača i bučnice, a Peppa ga zafrkava zbog okruglog trbuščića. Ponekad je čangrizav, no to se događa samo kada ne može pronaći svoje naočale.

X