+ O Seriji

O Seriji

Nova TV svojim najmlađim gledateljima donosi edukativnu crtanu seriju 'Nat and Friends', nastalu u radionici cijenjene britanske lingvistkinje i stručnjakinje u poučavanju engleskog jezika, Helen Doron. Simpatični likovi, pas Polly i mačak Nat, zajedno će u svakom nastavku pričati priče i pjevati pjesmice na engleskom jeziku, uz koje će djeca na jednostavan i zabavan način moći naučiti preko 700 novih riječi, kao i vrijedne životne lekcije kao pouke na kraju svake priče.

'Nat and Friends' uzbudljiv je crtani govorni tečaj engleskog jezika za djecu između četiri i sedam godina u kojem će na zabavan način moći proširiti svoj vokabular. Najbolji prijatelji, simpatičan pas Polly i gunđavi mačak Nat, zajedno će dječaku Royu i djevojčici Pearl pričati priče i pomagati im rješavati probleme, a svaka njihova priča najmlađe gledatelje će, osim novih riječi na engleskom jeziku, naučiti i vrijednu lekciju poput važnosti prijateljstva i timskog rada, a sve to uz pomoć jednostavnih dijaloga i zabavnih pjesmica. Mlađi gledatelji tako će moći poslušati i priču o Zlatokosi i tri medvjeda, vilenjacima i postolarima, ali i brojne priče s Pollyinih putovanja. Uz preko 700 novih riječi koje će najmlađi imati priliku naučiti uz ove nasmijane likove, 'Nat and Friends' jedinstvena je crtana serija koju djeca imaju priliku pratiti na malim ekranima!

O likovima:
Polly je lijepa ženka pasmine border collie koja putuje svijetom, upoznaje nove prijatelje i pomaže im riješiti probleme s kojima se susreću dok upoznaju svijet oko sebe.
Nat je pomalo gunđav mačak koji se pridružuje Polly u njezinim putovanjima. Voli fotografirati sebe i druge, a njegove fotografije možemo vidjeti u svakom nastavku.
X